SI ELLS I ELLES PODEN, TU TAMBÉ.

Més de 200 clients han passat per la meva consulta en els últims 5 anys. Ara TOTS ells viuen una vida més saludable.

Sofia E.

Me siento espléndida!

Jo!

El primer!

Ana A.

Gracias Jordi!

Laura M.

Moltes gràcies Jordi!

...CADA COP SOM MÉS..!

Quan vaig trobar al doctor Jordi Schlaghecke ja vaig veure que amb ell tindria èxit. Vaig fer una dieta cetogènica anteriorment amb un altre metge però no vaig aconseguir a mantenir el meu pes. Des del principi el doctor Jordi Schlaghecke ja em va avisar que l’important era baixar el pes i mantenir-lo després.

Amb la dieta he baixat de 80 kg a 68 kg i després d’un any i mig Visitant-regularment amb ell, segueixo mantenint-me en el meu pes actual. Em sembla una passada!

Silvia


 

Jo no em considerava grassa però havia guanyat una mica de pes i sobretot tenia molta cuixa i molta cel·lulitis. Sempre que em posava a fer dieta perdia algun quilo, però sempre de cintura cap amunt i llavors encara em veia més descompensada.
Gràcies a la dieta i sobretot a la carboxiteràpia vaig perdre 15 quilos de pes i 12 cm de perímetre a cada cuixa en quatre mesos i mig. Vaig fer fil per randa tot el què m’aconsellava en Jordi, m’he sentit acompanyada i he estat assessorada en tot moment. Estic molt satisfeta dels resultats.

Laura


 

De ser conscient que tens un problema de sobrepès del qual t’has d’ocupar, a veure que has aconseguit resoldre’l: aquest és el recorregut. Aquest camí, però, és molt difícil fer-lo per un mateix; cal coneixements, experiència i solucions enteses; en definitiva, cal un pla. És un pla amb el qual hi ha d’haver una mútua adaptació. Cal seguir-lo el més estrictament possible, dedicar-hi una mica de temps cada dia i no sortir-se del guió. Per això, cal que t’ho expliquin bé per entendre’l, per saber el perquè de cada cosa.  Al principi sembla difícil; tanmateix, de seguida vas veient petits resultats que reforcen la determinació inicial. Cap al final, t’adones que funciona, que aquell objectiu llunyà esdevé proper i que el tens a tocar.

Imma


T'ESPERO!

El teu nom (requerit)

El teu email (requerit)

El teu missatge

Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Acceptar totes les galetes
Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Cookie Settings
Acceptar totes les galetes