CONTROL DEL PES AMB DIEBETIS TIPUS II

MÈTODE PnK DIAPROKAL DE PRONOKAL

Si tens tendència a tenir xifres elevades de sucre en sang o ja tens una Diabetis de Tipus 2 juntament amb un excés de pes, t’aconsello un control del pes amb el Mètode PnK Diaprokal de PronoKal Group®.

Gràcies a la pèrdua de greix arribaràs a un bon control del pes i el sucre.

És un tractament personalitzat i multidisciplinar per perdre l’excés de greix preservant la teva massa muscular i dur un bon control del pes i el sucre en sang.

Està basat en una dieta cetogènica o proteïnada on intervenim metges formats específicament, un equip de dietistes-coach especialistes en diabetis, tècnics d’activitat física i un suport psicoemocional per a que perdis pes i no el tornis a recuperar.

Què és la Diabetis Tipus II i la Diabesitat?

DIABETIS TIPUS II

La diabetis tipus 2 és una malaltia derivada de l’excés de greix, que es caracteritza per l’augment dels nivells de sucre en la sang (igual que en la diabetis tipus 1, però no té res a veure encara que es digui igual).

Amb el pas del temps, aquest increment de sucre pot afectar diferents òrgans, provocant malalties de tipus cardiovascular i neurològic.

Amb l’augment del nombre de persones que pateixen obesitat, també augmenta el de les persones que pateixen Diabetis Tipus II.

LA DIABESITAT

Donada la relació entre les dues malalties, cada vegada són més les persones que, com a conseqüència de la seva obesitat, acaben patint diabetis tipus 2 i viceversa. Per aquest motiu, des de fa uns anys, en l’àmbit sanitari s’ha començat a utilitzar un nou terme per a denominar la coincidència d’ambdues malalties en la mateixa persona: diabesitat.

COM SOLUCIONAR LA DIABESITAT?

La manera de fer front a la diabesitat es basa en dos objectius principals:

 

1-Perdre pes, sobretot reduint el perímetre de cintura (PC).

2-Millorar els nivells de sucre en sang.

 

Per assolir tots dos objectius és necessari canviar l’estil de vida.

Això vol dir iniciar una dieta adequada i augmentar la pràctica d’activitat física, però amb el suport del coaching (suport psico-emocional) que ens ajudi a reforçar la confiança en les nostres possibilitats d’afrontar aquest repte amb èxit.

D’altra banda, atès que tant l’obesitat com la diabetis són malalties cròniques que necessiten control mèdic, la persona amb diabesitat també ha de comptar amb el suport d’un metge especialitzat. Només ell és l’indicat per a establir la forma més adequada per reduir el pes i millorar els nivells de sucre en la sang, i en consequència, dur un bon control del pes.

SI VOLS DUR UN CONTROL DEL PES, TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

LA IMPORTÀNCIA DE L'ACTIVITAT FÍSICA

SALUDABLES I SENSE PASSAR GANA!

COMPROVA-HO!

TENS DIABETIS TIPUS II I VOLS DUR UN CONTROL DEL PES? CONTACTA'M!

El teu nom (requerit)

El teu email (requerit)

El teu missatge

Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Acceptar totes les galetes
Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Cookie Settings
Acceptar totes les galetes