ENTRENAMENT PERSONAL

Tot pla de salut inclou l’exercici físic. L’exercici físic és un referent de salut en una societat que tenim tota la comoditat del món a la nostra mà. Ens hem de moure, però moure’ns en una direcció concreta i efectiva. Per això t’ofereixo el servei d’entrenador personal individual a la teva disposició.


Què és un entrenador personal?

És un professional de l’activitat física i la salut que millora la qualitat de vida del client a través d’exercici físic, aplicant un programa d’exercicis totalment personalitzat, tenint en compte les possibles patologies i/o limitacions, gustos i/o característiques personals de cada client. Aquest programa d’exercicis és dissenyat pel Dr. Jordi Schlaghecke, metge i entrenador personal, i serà revisat i adaptat per l’entrenador personal i el client. 

L’entrenament dirigit per un entrenador personal farà complir els teus objectius de forma més ràpida, més segura i més còmoda optimitzant els teu temps i evitant que et lesionis. T’aconsellarà i t’ensenyarà a realitzar els exercicis adequats evitant males postures i tindrà en compte qualsevol problema o lesió que puguis tenir.  

On es fa l’activitat física amb entrenador? Al teu domicili, al teu gimnàs o a l’aire lliure. Tu esculls! 

Si necessites motivació, et motivarà i et guiarà al camí de l’èxit. A la consulta mesurarem els teus avenços i entre tots aconseguirem el què et proposis. I el més important de tot: t’ajudem a tenir salut.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALIMENTACIÓ PER POSAR-TE EN FORMA

ESBRINA-HO ARA MATEIX!

PREPARA'T PER ENTRENAR!

El teu nom (requerit)

El teu email (requerit)

El teu missatge

Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Acceptar totes les galetes
Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Cookie Settings
Acceptar totes les galetes