PnK EXPERT DE PRONOKAL GROUP®

La solució a l'obesitat per gent de la tercera edat.

El Programa PnKExpert és un tractament multidisciplinari basat en el Mètode PNK, i dissenyat específicament com a solució a la obesitat per persones més grans de 60 anys a millorar la seva qualitat de vida a través d’una pèrdua de pes eficaç i segura.

Al nostre país, 8 de cada 10 persones de més de 65 anys té sobrepès o obesitat.

Predomina l’obesitat de tipus abdominal, el que implica un augment de les complicacions associades com la hipertensió arterial, elevació del colesterol, diabetis tipus 2, diferents tipus de càncer, lipoinflamació, etc.

El Programa PnKExpert consta de 5 passos, en els quals trobaràs una solució a l’obesitat, i aconseguiràs perdre pes de qualitat (a costa de greix i preservant la massa muscular) mentre vas adquirint progressivament nous hàbits saludables.

PILARS BÀSICS DEL PROGRAMA PnK EXPERT DE PRONOKAL

Hi ha quatre pilars bàsics a seguir durant tot el procés:

 

  • CONTROL MÈDIC: Aquest programa es realitza únicament sota supervisió mèdica. El Dr. Jordi Schlaghecke t’ajudarà en tot moment i t’atendrà personalment.

 

  • DIETISTA-COACH: El Dr. Jordi Schlaghecke et prescriurà una pauta dietètica cetogènica molt baixa en calories, on combinaràs els productes PNK amb altres aliments pautats. Els productes PNK contenen ProteinDHA, una fórmula exclusiva i patentada de PronoKalGroup® amb proteïnes d’alta qualitat i omega 3 que resol la lipoinflamació per no recuperar el pes perdut.

 

  • SUPLEMENTACIÓ: El programa compta a més amb una suplementació específica que afavoreix el manteniment de la massa i força muscular: l’HMB Plus (un aminoàcid de cadena ramificada o BCAA’s que es produeix durant el metabolisme de la leucina).

 

  • ACTIVITAT FÍSICA: Així mateix, el Dr. Jordi Schlaghecke avaluarà la teva condició física i et prescriurà uns senzills exercicis que podràs realitzar en poc temps i sense necessitat de sortir de casa.

 


 

A mesura que avancem en els diferents passos, aniràs introduint els diferents grups d’aliments, fins a arribar a una alimentació equilibrada i personalitzada.

 

El Mètode PNK, base del nou Programa PnK Expert.

 

El Mètode PNK amb la seva fórmula exclusiva i patentada de ProteinDHA, ha demostrat eficàcia tant en la resolució de la lipoinflamació com en una pèrdua de pes a costa de massa greix.

Els resultats de l’Estudi CetoPnk 20:1 demostren que:

 

De cada 20 kg de pes perduts amb el Mètode PNK, només es perd 1 kg de massa muscular.

 

Tenint en compte que la reducció de pes aconseguida mitjançant dieta hipocalòrica implica una pèrdua del 25% de la massa muscular, el Programa PnKExpert ofereix als pacients de més de 60 anys una solució excel·lent per perdre pes i millorar la seva salut i qualitat de vida.


AVANTATGES PnK EXPERT DE PRONOKAL

  • RÀPID: Treiem el greix que molesta el més aviat possible.

 

  • SEGUR: Sota control mèdic i amb estudis que avalen la seva eficàcia i seguretat.

 

  • EFICAÇ: Perd greix a curt i llarg termini mantenint la teva massa muscular, així evitaràs la sarcopènia.

 

  • ESPECÍFIC: Tenint en compte les teves necessitats i adequacions. 

 


BENEFICIS

PRESERVAR LA MASSA MUSCULAR

A partir dels 40 anys, perdem al voltant de l’1% de massa muscular cada any (sarcopènia), el que provoca progressivament una disminució de la força i funcionalitat i, per tant, un empobriment de l’autonomia. Preservant la massa muscular contribuiràs a augmentar la teva funcionalitat i vitalitat, millorant les complicacions mèdiques associades i reduint el risc de caigudes.

 

RESOLDRE LA LIPOINFLAMACIÓ:

La lipoinflamació és un estat inflamatori crònic del greix acumulat que contribueix a l’augment progressiu de l’obesitat. Al resoldre-la, reduïm la tendència a augmentar els dipòsits de greix i normalitzem la sensació de gana, el que en conjunt afavorirà la no recuperació del pes perdut.

Si tens més de 60 anys i necessites perdre pes, informa’t a la meva consulta del nou Programa PnKEXPERT on podràs perdre pes de forma ràpida, preservant la teva massa muscular i resolent la lipoinflamació.

SI BUSQUES UNA SOLUCIÓ A LA OBESITAT, TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

COMPROVA-HO ARA!

COM SOLUCIONAR-HO

TRACTAMENT AMB SEGUIMENT

Vols una solució a la obesitat i tens més de 60 anys? Contacta'm!

El teu nom (requerit)

El teu email (requerit)

El teu missatge

Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Acceptar totes les galetes
Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Cookie Settings
Acceptar totes les galetes