TRACTAMENT MÈDIC AMB SEGUIMENT

EL SEGUIMENT MULTIDISCIPLINAR

La raó per la qual visitar-se amb el Dr. Jordi Schlaghecke és el tracte totalment personalitzat en tots els seus tractaments. Tant les visites com els tractament mèdic amb seguiment estan basats en que els clients aprenguin i integrin nous hàbits de salut per mantenir un pes saludable.

Un conjunt de professionals que t’acompanyarà en tot moment durant la realització del mètode, amb la finalitat de guiar-te cap al teu objectiu, i també fins als 2 anys posteriors a la finalització del tractament.

El control mèdic continu durant qualsevol tractament mèdic amb seguiment garanteix que el procés es va desenvolupant de manera adequada, evitant situacions de risc o la manca de determinats nutrients.

Coneix PronoKal Group®

Les persones que segueixen un tractament mèdic amb seguiment de PronoKal Group® compten amb l’assessorament de l’equip de dietistes-coach, que t’aconsellaran i supervisaran que segueixis la dieta correctament i fomentaran l’adquisició d’hàbits bàsics saludables específics per resoldre l’excés de pes i les seves complicacions.

El Mètode PnK® es complementa amb coaching (suport psico-emocional), per reafirmar, en cas que sigui necessari, la confiança de la persona en les seves possibilitats d’aconseguir perdre pes i millorar així la seva salut.

Aquest equip multidisciplinari està disponible de forma presencial, telefònica i també a través d’una web exclusiva per a clients de PronoKal Group®. En aquest espai trobaràs consells, receptes, exercicis, pautes i tota l’ajuda dels professionals de l’equip multidisciplinari per poder seguir el tractament d’una manera més còmoda i ràpida.

CANVIA DE COMBUSTIBLE

CONEIX LA DIABESITAT

ACABA AMB LA CEL·LULITITS

SI BUSQUES UN TRACTAMENT MÈDIC AMB SEGUIMENT, CONTACTA'M!

El teu nom (requerit)

El teu email (requerit)

El teu missatge

Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Acceptar totes les galetes
Ei, sàpigues que en aquest lloc web utilitzem galetes! En pots veure tots els detalls a
Política de galetes
Cookie Settings
Acceptar totes les galetes